Het programma bestaat niet alleen uit dansworkshops en feesten maar heeft ook een wellness programma verzorgd door Rebeka van praktijk Maspedi.

Yoga, Tai Chi en Aquarobics  staan op het basis programma en is dus voor iedereen vrij toegankelijk.
Voor de verschillende soorten van massages wordt gevraagd om een reservering te maken. Let op dat dit tegen een meerprijs is!

Reserveren voor de massages kan op het telefoonnummer: 06-51103309

Maar eerst….wie is Rebeka van praktijk Maspedi

Rebeka beoefent met al haar passie al 17 jaar haar vak en doet dit nog steeds met heel veel aandacht voor de mens. Als kind is zij begonnen met masseren, zij leerde dit van haar overgroot oma, die de huismasseuse was van het dorp in Indonesië waar zij vandaan komt.

Het is haar dus al met de paplepel ingegoten en zij doet het nog steeds met veel liefde. Rebeka is werkzaam in haar eigen praktijk in Capelle aan den IJssel.

Yoga

Maak je kennis met yoga en de weldadige effecten die het heeft op je fysieke en geestelijke gesteldheid en algehele welzijn. Leer diverse yogahoudingen, ontdek je het belang van goed ademhalen en kom je tot rust met Yoga.

Voor wie: van complete beginners tot licht gevorderden

Tai Chi
Tai chi kun je zien als een heel natuurlijke manier van bewegen. Door te ontspannen en zachtheid te zoeken, worden vastgeroeste bewegingspatronen losgelaten en leer je weer luisteren naar wat je lichaam nodig heeft. Dat heeft een gunstig effect op de gezondheid. Het zorgt voor een ontspannen ademhaling en het is goed voor het bindweefsel, de spieren en de pezen.

Aquarobics
Hou je van bewegen, muziek én water? Dan is aquarobics iets voor jou! Deze opzwepende workout is dé manier om aan je lichaam te werken en je conditie te verbeteren. Onder leiding van Rebeka doe je in groepsverband op het ritme van de muziek gevarieerde oefeningen. Door de weerstand van het water verbrand je met aquarobics aanzienlijk meer calorieën dan met oefeningen op het droge. Da’s dus helemaal mooi!

Wellnessmassage
Bij de oosterse wellness massage wordt je rustig gemasseerd met veel symmetrische zachte
technieken in combinatie van: ontspanningsmassage, klassieke massage, sportmassage, shiatsu, trigger points, deep tissue, lomi lomi en Aziatische massage technieken.
Er is veel contact en je wordt met 2 handen en onderarmen gemasseerd, wat vaak steviger maar nog relaxter aanvoelt dan een gewone massage. Met deze massage wordt er warme olie gebruikt en een mengsel van essentiële oliën. Dit werkt ondersteunend bij lichamelijke en/of psychische onbalans. Ze kunnen ondersteunen bij stress en hebben een harmoniserende werking. Ze verwarmen, verkoelen, verzorgen en regenereren. Wat ook een extra ontspannen gevoel geeft.

Gezichtsmassage
Rebeka geeft ook een Japanse gezichtsmassage genaamd Kobido (de weg naar schoonheid), deze is gericht op de huid en is een zogenaamde anti age behandeling. Deze behandeling stimuleert nieuw collageen. Het richt zich voornamelijk op de energiepunten in de huidlaag waardoor je een frisse glow krijgt.